Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 03444812011
WEB https://ekinozucpl.meb.k12.tr
Adres : Ekinözü KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Fiziki ve teknolojik alt yapısı ile ilimizde ve bölgemizde öncü bir eğitim kampüsü olmaktır.
MİSYON : Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında belirtilen niteliklere has, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli eğitim temel kanunları çerçevesinde, kaliteli ve yetişkin iş gücüne sahip bireyler yetiştirmek; milli ve manevi değerlerine sahip, çağımızın ihtiyaçları doğrultusunda yüksek öğretime bireyler kazandırmak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Servis : Öğrenci Servisleri Mevcuttur.
Ulaşım : Kişisel Araçlarla...
Yerleşim Yeri : Kahramanmaraş ilimizin kuzey ilçeleri arasında yer alan Ekinözü, 11.300 nüfuslu ağırlıklı olarak kırsal bir ilçe yerleşmesidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Ekinözü ilçe merkeze 1 km uzaklıkta olup, il merkezine ise 169 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İl içerisinde kross kosu yarışmaları, il icerisinde Futbol takımı müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK VE ERASMUS PLUS PROJELERİ
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK VE ERASMUS PLUS PROJELERİ